IMG_4775.JPG

YOGA I LIVET.

Rörlighet och stabilitet. Fysiskt. Mentalt. Energimässigt. Och alla lager där emellan. Yogan är stöttepelaren som förankrar mig i vardagen och gör att jag lyssnar på insidan istället för att agera på yttre impulser. Som grundar mig och tar mig till naturens kraft. Yogan är det fina förhållningssättet till mig själv och världen där allt är föränderligt.


Blir det någonsin rätt tillfälle?

Kanske. Kanske inte. Det är många komponenter som spelar in. Det känns som många av oss går runt med små och stora drömmar som aldrig blir förverkligade för vi väntar bara på att det ska bli rätt tillfälle. Eller att förändra någonting i sin vardag. Att vi ska ha tillräckligt med pengar. Att vi ska kunna jobba lite mindre. Att vi ska ha lite mera tid att lägga fokus på just den drömmen. Vad som helst. Vi väntar på det rätta tillfället. Finns det ens? Ibland hjälper det att vänta in. Ibland stjälper det. Så kanske att du ska ta tag i det du vill göra, oavsett om det är rätt tid eller inte. Stort som litet. Vem vet, det kanske blir det bästa du har gjort. Det mesta ordnar sig. Briljanta idéer, nytänkande företag, välmående individer är ofta resultat av att en dröm eller förändring förverkligas och inte ligger och väntar på rätt tillfälle. Fundera på om du verkligen behöver vänta in en pusselbit till eller om du ska prova och se om det funkar. Du behöver inte förändra hela ditt liv över en natt. Att följa en dröm eller göra en beteendeförändring är energikrävande, kostsamt på många sätt och är i behov av ständigt under håll men det är också det mest fantastiska du kan göra. Så ska du ta chansen eller ska du vänta och hoppas på att tillfället ska infinna sig?

Gills downshifting på Bali?

Downshift update och steg två - hur svårt kan det vara?