IMG_4775.JPG

YOGA I LIVET.

Rörlighet och stabilitet. Fysiskt. Mentalt. Energimässigt. Och alla lager där emellan. Yogan är stöttepelaren som förankrar mig i vardagen och gör att jag lyssnar på insidan istället för att agera på yttre impulser. Som grundar mig och tar mig till naturens kraft. Yogan är det fina förhållningssättet till mig själv och världen där allt är föränderligt.


Behöver man omplantera sig själv?

Som växterna. Som växterna behöver omplanteras. Behöver även människan det? Jag känner mig i behov av omplantering. För att få ny energi. Nytt att växa i. Jag ser det som att man kanske får göra en liten rensning i omgivningen. I kalendern. I relationer. I saker. I tankar och förväntningar.

Framför allt behöver jag omplantera tankar. Hamnar lätt i vurpor just nu. Sådär som alla gör. Mer eller mindre i perioder. 

Planterar man inte om växter riskerar de att dö. För människan kanske det innebär nedstämdhet, depression eller som att man dör lite på insidan. Jag är mer intresserad av att växa. Jag har vattnat mig själv lite för dåligt och blivit lite för torr. Framöver är det omplanering och vattning varje vecka som gäller. 

IMG_3984.JPG

En värld där alla vill ha allt. Utom ansvar.

NÄR ALLA LAGER ÄR AVSKALADE - VEM ÄR DU DÅ?