IMG_4775.JPG

YOGA I LIVET.

Rörlighet och stabilitet. Fysiskt. Mentalt. Energimässigt. Och alla lager där emellan. Yogan är stöttepelaren som förankrar mig i vardagen och gör att jag lyssnar på insidan istället för att agera på yttre impulser. Som grundar mig och tar mig till naturens kraft. Yogan är det fina förhållningssättet till mig själv och världen där allt är föränderligt.


Vem vill ha mörka ringar under ögonen?

Det där kan ju bero på väldigt många saker. Dålig sömn, lite halvtaskiga matvanor, stress, att man bor i norr och inte får så mycket sol... Vad än anledningen är så finns det olika vägar att gå för att göra det bättre. Att gå till botten med anledningen är ju alltid det bästa men man kan också hjälpa till på traven. 

Det gör jag för min egen skull nu. Naturlig hudvård - ett steg mot att en god vana kanske göder en annan god vana. Häromdagen testade jag det första receptet från boken. Sweet eyes - en boost för mörka ringar under ögonen. Det var skönt med lite näring och återhämtning. Efter en gång är det svårt att säga något men jag har gjort mig en liten batch som jag räknar med ska räcka i två veckor nu. Den blev lite rinnig men jag tror jag fick i för många droppar citron. Annars gillar jag den väldigt mycket. Ska bli spännande att se utvecklingen.

Sweet eyes:
2 teskedar honung
0,5 tesked gurkmeja
5 droppar citron

Blanda allt - smörj under ögonen (undvik ögonen) och låt sitta i 15 min. Skölj med ljummet vatten.

Bästa tipset var också att inför varje natt badda mandelolja under ögonen. Har startat även detta projekt och det är ljuvligt. Man blir så len!

Varför är det så viktigt att andas?

Projekt: naturlig hudvård.