IMG_4775.JPG

YOGA I LIVET.

Rörlighet och stabilitet. Fysiskt. Mentalt. Energimässigt. Och alla lager där emellan. Yogan är stöttepelaren som förankrar mig i vardagen och gör att jag lyssnar på insidan istället för att agera på yttre impulser. Som grundar mig och tar mig till naturens kraft. Yogan är det fina förhållningssättet till mig själv och världen där allt är föränderligt.


En alldeles egen ansiktskräm gjord av mig själv.

Det här med att göra en egen ansiktiskräm kändes ju lite meckigt från början men visade sig vara väldigt roligt när jag väl gjorde det. Ingredienserna kostar lite att inhandla men i jämförelse med vad hudvård kostar så är det lite same same. Jag har gjort ett par skrubber ett par gånger nu och även ansiktsmasker. Dessa har varit med lite varierat resultat då i konsistens. Det kräver ett par gånger innan man hittar sin mash tror jag. Och sen när man tror att man har gjort det så kan det ändå bli fail. Precis som med allting annat. 

När jag ändå var igång idag gjorde jag även ett läppbalsam. De håller på att stelna nu båda två så det ska bli spännande att se resultatet så småningom. Det är kul att exprimentera med egna grejer men det är också lite slabbigt och det blir ett lite sådär härligt kaos.  

Läppbalsamet innehåller kokosolja, bivax, e-vitamin och eterisk olja. 

Ansiktskrämen innehåller mandelolja, bivax, e-vitamin och eterisk olja.  

Det känns bra att få göra saker själv, det finns ett värde i det och jag upplever att min hud mår mycket bättre än innan. Kanske är det de mer naturliga skrubberna och ansiktsmaskerna jag börjat göra, kanske är det för att jag också själsligt och mentalt har ett fokus. Eller både och. Insida och utsida i ett fint samspel. Det är långt kvar tills allt är naturligt men just nu lever jag efter devisen att lite är bättre än inget. Jag är på god väg. 

Är man snabb och vill se fler bilder av processen finns det på stories på instagram (johannaalvin)

Ett utrymme att vara i.

Det är så bra att få falla lite.