IMG_4775.JPG

YOGA I LIVET.

Rörlighet och stabilitet. Fysiskt. Mentalt. Energimässigt. Och alla lager där emellan. Yogan är stöttepelaren som förankrar mig i vardagen och gör att jag lyssnar på insidan istället för att agera på yttre impulser. Som grundar mig och tar mig till naturens kraft. Yogan är det fina förhållningssättet till mig själv och världen där allt är föränderligt.


När vidderna vidgas.

Expansion. Lugn. Stillhet. Tillfredsställelse. Närvaro. Medvetenhet. Kalla det vad du vill. Luften är krispigare. Synen klarare. Lungorna starkare. Rösten på insidan stadigare. Den första puckeln bestigen. Tillåtelse att få följa med till nästa. Att det får gå bra emellan. Lättnad. Frihet. Kittlande rädsla. Stöttning. Intag och uttag. 

Vidderna vidgas. Oändlig är evigheten.

Möjligheter och begränsningar, hur tänkte du hinna allt?

Löpningens (och annats) – av eller på.