IMG_4775.JPG

YOGA I LIVET.

Rörlighet och stabilitet. Fysiskt. Mentalt. Energimässigt. Och alla lager där emellan. Yogan är stöttepelaren som förankrar mig i vardagen och gör att jag lyssnar på insidan istället för att agera på yttre impulser. Som grundar mig och tar mig till naturens kraft. Yogan är det fina förhållningssättet till mig själv och världen där allt är föränderligt.


Möjligheter och begränsningar, hur tänkte du hinna allt?

Det här med att sköta en verksamhet på egen hand är ibland en utmaning. Jag lär mig sjukt mycket men blir också påmind om människans begränsningar. Då menar jag inte begränsningar i drömmar och visioner utan mer begränsningar i tid och hur mycket som är nyttigt att göra på en och samma gång. Och hur man hanterar och förhåller sig till det. Fixa med kylaggregat och ventilation, konstgräs till terrassen, byggnad och skåp till omklädningsrum, event som ska ut, ekonomi som ska skötas, dra igång ett höstschema och välkomna både nya och gamla deltagare och hålla inspirerande klasser själv. Och så utbilda på det. Hur tänkte jag där? Samtidigt, hur skulle jag ha tänkt? Vad skulle jag välja bort? Väldigt tricky… Ingen chef att bolla tillbaka till, ingen kollega att lämna över till. Jag är ju chef. It all comes back to me. Tack och lov har jag ett fint team med mig som ger mig hjälp i det som går och framför allt inspiration och pepp.

Och på det privata planet så säljer jag samtidigt en lägenhet och försöker få köpa ett sommarhus. Bara det hade räckt som action i livet. Och just det, fanns det ett socialt liv också? Nja, det är oerhört begränsat just nu. Dock är min önskan att det ska vidgas igen inom en snar framtid. 

Men det är härligt att känna att man lever. Att det går bra även om det finns bakslag, utmaningar och besvikelser. Det går liksom inte rätt jämt. Och det blir inte alltid som jag vill. Och jag tänker att det är väl tur att det är så. Det är nog precis så det ska vara. Allt ska inte gå lätt hela tiden och allt ska inte vara svårt hela tiden. Jag har stångats i ett år och jag fortsätter stångas men ungefär till hälften. För jag lär mig på vägen. Möjligheter och begränsningar. Precis som det ska vara. En sak i taget. Man måste vara sann och ärlig mot sig själv. Och sätta gränser. Andas, meditera, träna, skriva, kramas. Ibland backar man. Ibland gasar man. Och är det något som inte hinns med, ja då är det så. Tack till det som hanns med. Det var precis så det skulle bli. Mitt i allt så är det ändå lycka.

IMG_5502.PNG

Lilla gumman syndromet i ett företagande - FLOW 1 år

När vidderna vidgas.