IMG_4775.JPG

YOGA I LIVET.

Rörlighet och stabilitet. Fysiskt. Mentalt. Energimässigt. Och alla lager där emellan. Yogan är stöttepelaren som förankrar mig i vardagen och gör att jag lyssnar på insidan istället för att agera på yttre impulser. Som grundar mig och tar mig till naturens kraft. Yogan är det fina förhållningssättet till mig själv och världen där allt är föränderligt.


När tystnaden ger fler ord.

I förlängningen.  I förlängningen ger tystnaden fler ord. Jag hörde mig själv säga det på min yin klass idag. Ibland är det så, att jag hör mig själv säga något till andra som jag egentligen säger till mig själv. Behovet av tystnad är stort. Man kan tänka att orden ska bli färre. Så kan det också bli. 

Backa tillbaka för att ladda om ger mer skjuts framåt. Mer än att stånka sig och ”push through”. Bara lite till. Nej, inte bara lite till. Nu. En paus i tystnad tar dig igenom. Du tror inte det. Men det gör den. Läskig är den ibland också. Och jobbigt. Ibland underbar.

I förlängningen ger tystnaden fler ord. Tystnaden är konversationen med dig själv.  Rösten som inte hörs men som talar med dig.  Tystnaden sorterar relevanta ord från orelevanta att följa med dig in i framtiden. Så kanske att tystnaden ger dig fler relevanta ord helt enkelt. Det borde vara rubriken.

Det händer så mycket när man tänker ett steg till. Stannar upp. Reflekterar. I tystnaden. Om tystnaden. 

IMG_5706.JPG

När insidan höjer rösten.

Simma din egen väg, med strömmen istället för emot.