Back to All Events

YOGA GAMES Hälsomässa - Göteborg


Authentic Flow Yogalärarutbildningar
Authentic Flow 200+hours yogalärarutbildning är registrerad hos Yoga Alliance och är en unik utbildning för att hitta din egen autentiska röst och uttryck. Det som är äkta och genuint på insidan. Du kan också gå utbildningen för att fördjupa din egen praktisering.  När vi undervisar behöver vi vara lyhörda, ha drivkraft, intention, mod och våga gå på djupet. Du får verktyg att skapa en trygg miljö för lärande och utveckling, se vad individen behöver såväl som gruppen, bygga inspirerande sekvenser och kunskap om människokroppen och dess rörelser. 200h utbildningen är grunden till något stort och erbjuds på svenska, engelska och finska. Göteborg, Stockholm, Helsingfors och resten av världen.

The 300h teacher trainings are in english and includes HEART, DEPTH and VESSEL. They come in 100h modules around the world and offers you a deeper understanding of yoga and a deeper understaning of you as a teacher. How be a courageous, loving, humble and a "whole" teacher guiding fearlessly others. With Embodied Flow™ asana (Flow, Hatha, Yin), pranayama, chanting, visualizations, manifestation practices, philosophy, thai yoga massage and meditation, we will gain strong foundations in the practice. We also study the non-dual tantric teachings on awakening. Awakening to THIS, all that there is. The trainings are warm, uniqe and one of a kind. It’s all about community and from that power and support realizing the most authentic teacher you can be. After completing all the modules you will get a 300h certificate from Yoga Alliance.

Earlier Event: April 10
YOGA FLOW & WORKSHOP
Later Event: June 5
BACKBENDS & YIN