Back to All Events

INSIDE OUTSIDE VINYASA FLOW


En yogakurs för det innersta av dig själv. Din röst, din själ, ditt flow. Vinyasa flow är en dynamisk och fysisk yogaform där andetaget får leda dig genom sekvenser och positioner inspirerade av hatha, ashtanga, anusara, embodied flow och givetvis min inre röst. Flödet handlar om att ta dig till ett djupare lager av dig själv, din insida för att forma dig själv och stärka dig själv inifrån och ut. Så att utsidan får bäras inifrån, genom dagens alla intryck. Livets alla delar. En flödande insida ger en flödande utsida med medvetenhet och närvaro.

Vem kan komma – Alla är välkomna då du utgår från dig själv och din egen resa
Var – Yogaspace, Ekedalsgatan 3, Majorna, Göteborg
Tid – Tisdagar 20.00-21.15
Längd – Kursen är 7 veckor med start 15 mars och avslut 26 april
Investering – 1250 kr (betalas via faktura)
Anmälan till johanna@alvin.nu med namn och adress
Endast 8 platser, matta, block och bälten finns i spacet.

Later Event: March 31
GET SOME SPACE