Back to All Events

YOGA FLOW & WORKSHOP

WORKSHOP YOGASPACE - Johanna & Lois

9.30-11.30 Where´s your head at? 

På den här workshopen får du möjligheten att lära dig huvudståendet (Sirsasana) från grunden och hur vi utför den på ett säkert och assisterat sätt så att du själv sedan kan integrera den i din egen praktisering. Vi kommer även att titta på varianter av huvudstående samt övergångar och flöden där huvudstående ingår. Har du varit med på workshop i huvudstående tidigare kommer du kunna bygga vidare från den grunden. 

11.30-12.30 Lättare lunch som ingår

12.30-14.30  Twist to see it!

Yin & Yang yoga flow med fokus på  twistade positioner. Dessa positioner lämnar mer utrymme för ryggraden, ökar flexibiliteten i musklerna i ryggen och lämnar ofta efter sig en känsla av frihet på hela baksidan av kroppen.  

ΔNär: 10 april kl 09.30-14.30
ΔPlats: Yogaspace (Ekedalsgatan 3, Majorna/Göteborg)
ΔAnmälan: Maila din anmälan (namn+adress) till johanna@alvin.nu
ΔInvestering: 600 kr, betalas via faktura

Välkommen!
/Johanna & Lois

 

Earlier Event: April 9
YOGADAG ENDORFIN
Later Event: April 23
YOGA GAMES Hälsomässa - Göteborg