Back to All Events

River View Yoga Day - Folkets Hus GBG

Välkommen till en dag i yogans tecken hos oss på Folkets Hus Göteborg!

Vi gästas av välkända yogalärare från staden och med utsikt över älven önskar vi dig en skön upplevelse på mattan. Oavsett om du är nybörjare eller van yogi är du varmt välkommen.

09:30-10:00 – Ankomst
10:00-11:30 – Anja Bergh
11:30-12:45 – Lunch
12:45-14:30 – Milla, Mariell, Johanna och Susanne
14:30-15:00 – Paus
15:00-16:30 – Camilla Lindberg

Välj mellan att vara med hela dagen eller boka enstaka klasser.
Pris: 950 kr för dagbiljett alternativt 350 kr för enstaka klasser.

BOKA HÄR!

När: Lördag 11 nov
Var: Kongressalen, Olof Palmes Plats 3 (Järntorget)
OBS: Medtag egen yogamatta.

Övrig info:
Café Jernet har öppet kl. 9:30-16:00, man kan förboka lunch (sallad) i samband med biljettköpet för att undvika köer på plats.

Mer info om klasserna:

10.00-11.30 Följsamhetens alkemi – Embodied Flow™
Anja Bergh
Ingenting flödar rakt i kroppen, men allt står ändå i relation till varandra. Den här magnifika kroppen vi har.. Så djup i sin komplexitet och så enkel i sitt gensvar, totalt villig att läka om given chansen.

Embodied Flow Yoga utforskar relationen mellan allt du redan är. Genom en blandning av hatha yoga, somatiska övningar, rörelsemeditationer, tantrisk filosofi och psykologi hoppas vi väcka en upplevelse av att vara i total närvaro och avslappning i rörelse. I den här klassen väcker vi flödeskroppen för att finna vägar av kontakt genom kroppen. Tekniken är enkel, resultatet kan vara väldigt frigörande. Så glad att dela en stund med er!

Anja är en av Göteborgs mest erfarna yogalärare och hon driver sin egen yogaskola. Anja undervisar klasser präglade både av filosofi och vetenskap. Du kan läsa mer om Anja på www.yogabuddhi.se

12.45-14.30 Yoga Stories med Live DJ
Milla Floryd, Mariell Ehlin, Johanna Alvin och DJ Susanne Svensson
Milla, Mariell och Johanna kommer guida dig genom en musikalisk yogasaga i Vinyasa Flow där du får gestalta alla karaktärer som för historien framåt. Precis så som du är karaktären i sin egen historia. Allt tonsatt av live DJ Susanne Svensson.

Milla Floryd har sin bakgrund i Hatha, akrobatik och just nu är hennes specialité flygande yoga, som hon också utbildar i. Du hittar henne på flera av Göteborgs Yogastudios. Likaså Mariell Ehlin hittar du på flertalet ställen i Göteborg och med sin breda erfarenhet inom yoga och undervisning är hon en mycket uppskattad lärare. Johanna Alvin driver egen studio och arbetar med utbildning, workshops, pt och klasser inom yoga. Susanne Svensson hittar du bakom de flesta DJ bås i stan då hon är en erfaren och uppskattad glädjespridare som får de flesta att vilja dansa.

Du kan läsa mer om Milla, Mariell och Johanna:
www.millafloryd.me
www.yogiflow.se
www.johannaalvin.com

15-16.30 Feel the Vibe – Gongbad
Camilla Lindberg
Låt gongarnas ljudvibrationer göra jobbet, ta emot och slappna av ner i mattan, som ett fint komplement och avrundning av dagen. Precis som yogans många övningar jobbar vi med ditt energisystem. Ljudvibrationerna fördelar energin, skapar inre balans och öppnar upp för läkning och transformation. Vi inleder med några mjuka förberedande yogaövningar och riktar fokus inåt i en meditation innan du bäddar in sig och följer med på en inre och en yttre ljudresa.

Camilla Lindberg har lång erfarenhet av ett friskvårdade och holistiskt synsätt på människors hälsa och livsstil. Idag arbetar hon med yoga, meditation, gong och ljudvibrationer samt raw food mm. Du kan läsa mer om Camilla på www.happyyoga.se

Datum & Tid: 

11 Nov 2017 10:00 - 16:30

Plats: 

Folkets Hus Konferens, Olof Palmes Plats 3, 413 04 Göteborg

09:30-10:00 – Ankomst
10:00-11:30 – Anja Bergh
11:30-12:45 – Lunch
12:45-14:30 – Milla, Mariell, Johanna och Susanne
14:30-15:00 – Paus
15:00-16:30 – Camilla Lindberg

Välj mellan att vara med hela dagen eller boka enstaka klasser.
Pris: 950 kr för dagbiljett alternativt 350 kr för enstaka klasser.

BOKA HÄR!

När: Lördag 11 nov
Var: Kongressalen, Olof Palmes Plats 3 (Järntorget)
OBS: Medtag egen yogamatta.

Övrig info:
Café Jernet har öppet kl. 9:30-16:00, man kan förboka lunch (sallad) i samband med biljettköpet för att undvika köer på plats.

Mer info om klasserna:

10.00-11.30 Följsamhetens alkemi – Embodied Flow™
Anja Bergh
Ingenting flödar rakt i kroppen, men allt står ändå i relation till varandra. Den här magnifika kroppen vi har.. Så djup i sin komplexitet och så enkel i sitt gensvar, totalt villig att läka om given chansen.

Embodied Flow Yoga utforskar relationen mellan allt du redan är. Genom en blandning av hatha yoga, somatiska övningar, rörelsemeditationer, tantrisk filosofi och psykologi hoppas vi väcka en upplevelse av att vara i total närvaro och avslappning i rörelse. I den här klassen väcker vi flödeskroppen för att finna vägar av kontakt genom kroppen. Tekniken är enkel, resultatet kan vara väldigt frigörande. Så glad att dela en stund med er!

Anja är en av Göteborgs mest erfarna yogalärare och hon driver sin egen yogaskola. Anja undervisar klasser präglade både av filosofi och vetenskap. Du kan läsa mer om Anja på www.yogabuddhi.se

12.45-14.30 Yoga Stories med Live DJ
Milla Floryd, Mariell Ehlin, Johanna Alvin och DJ Susanne Svensson
Milla, Mariell och Johanna kommer guida dig genom en musikalisk yogasaga i Vinyasa Flow där du får gestalta alla karaktärer som för historien framåt. Precis så som du är karaktären i sin egen historia. Allt tonsatt av live DJ Susanne Svensson.

Milla Floryd har sin bakgrund i Hatha, akrobatik och just nu är hennes specialité flygande yoga, som hon också utbildar i. Du hittar henne på flera av Göteborgs Yogastudios. Likaså Mariell Ehlin hittar du på flertalet ställen i Göteborg och med sin breda erfarenhet inom yoga och undervisning är hon en mycket uppskattad lärare. Johanna Alvin driver egen studio och arbetar med utbildning, workshops, pt och klasser inom yoga. Susanne Svensson hittar du bakom de flesta DJ bås i stan då hon är en erfaren och uppskattad glädjespridare som får de flesta att vilja dansa.

Du kan läsa mer om Milla, Mariell och Johanna:
www.millafloryd.me
www.yogiflow.se
www.johannaalvin.com

15-16.30 Feel the Vibe – Gongbad
Camilla Lindberg
Låt gongarnas ljudvibrationer göra jobbet, ta emot och slappna av ner i mattan, som ett fint komplement och avrundning av dagen. Precis som yogans många övningar jobbar vi med ditt energisystem. Ljudvibrationerna fördelar energin, skapar inre balans och öppnar upp för läkning och transformation. Vi inleder med några mjuka förberedande yogaövningar och riktar fokus inåt i en meditation innan du bäddar in sig och följer med på en inre och en yttre ljudresa.

Camilla Lindberg har lång erfarenhet av ett friskvårdade och holistiskt synsätt på människors hälsa och livsstil. Idag arbetar hon med yoga, meditation, gong och ljudvibrationer samt raw food mm. Du kan läsa mer om Camilla på www.happyyoga.se

Datum & Tid: 
11 Nov 2017 10:00 - 16:30

Plats: 
Folkets Hus Konferens, Olof Palmes Plats 3, 413 04 Göteborg

Earlier Event: October 20
SOULWORK
Later Event: November 27
Yoga & BH-kväll med Casall