Back to All Events

URBAN FLOW VÄXJÖ

Lördag den 25 februari bjuder Johanna Alvin och Martina Lennartsson in till yogadag i Växjö. Johanna och Martina har utforskat yogans värld tillsammans under flera år och har hållit yogaretreats, rest och utbildat sig. De delar passionen för att yogan ska vara tillgänglig för alla och viljan att dela med sig av kunskapen om hur du kan dyka in i dig själv ligger dem varmt om hjärtat. Där inom dig finns oändlig kunskap – om du bara har tilliten och tålamodet att lyssna. Välkommen till en lekfull stund fylld med kärlek för kropp och själ! 

9.30 BACKBEND LOVE
You will never be able to escape from your heart. So it´s better to listen to what it has to say. 

Bakåtböjningar eller hjärtöppningar som vi också ibland kallar dem ger oss en känsla av frihet och öppenhet. Invanda mönster, oro och stress stoppar oss ofta från att nå vår fulla potential och våga öppna upp oss själva för allt vi möter i vardagen och livet. Bakåtböjningar kan bringa ilska eller sorg men också glädje och lätthet. 

På den här workshopen flödar vi genom en gedigen förberedelse för kroppens alla lager med stöd från organ, skelett, muskler, nervsystem och andning för att låta dem supporta en lättare känsla när vi ger frihet, rörlighet och styrka längs ryggraden och samtidigt öppnar upp bröstkorgen kring hela hjärtat.  

11.30 LUNCH på egen hand

13.00 REBOOT YOURSELF
Expect nothing, be ready for everything.  

Ibland behöver man en omstart. När systemen blir överhettade och tankarna flyger åt alla håll är det lätt att bli förvirrad. Alla delar av dig förtjänar sin uppmärksamhet och medvetenhet. På denna klassen ges du en möjlighet till just det - att starta om, ladda om och fyllas med ny energi. Inifrån och ut går vi igenom kroppens alla lager i alla riktningar och dimensioner.  


Information och bokning
Bokning sker via mail till martinalennartsson@live.se
Investering: 700:-. Betalningen ska vara oss tillhanda senast 27 februari via swish (123 577 34 45) eller BG (824-5789), uppge ”workshop”. Din anmälan är bindande, återbetalning sker endast mot läkarintyg.

Adress: Kronobergsgatan 1 (innergården). Översta våningen.  
Första klassen börjar 9.30, du behöver därför vara på plats i studion senast 9.15. 

Vi avslutar sista klassen kl. 15.00 för att sedan mötas upp igen på kvällen för en gemensam middag. Middagen är frivillig och till självkostnadspris. Ange i din anmälan om du vill delta eller ej. 


JOHANNA
Johanna Alvin driver Studio FLOW i Göteborg med önskan om en mötesplats för lärande, utveckling och att vara sig själv, med sig själv. Med värme, energi, och engagemang strävar hon efter en personlig studio där man kan känna sig som hemma. Johanna är även stolt ambassadör för Casall. 

"För mig handlar yoga främst om vad som händer inombords, mentalt, i själen och i hjärtat. Inre linjering och ett säkert rörelsemönster i kombination med att röra sig inifrån och ut kännetecknar mig som lärare. Allt börjar inom dig och vibrerar ut till omvärlden. Klasserna är en chans att känna, utmana och landa på samma gång. En dynamik mellan meditativt flow och asana flow efter dina förutsättningar, på din yogamatta." 
Läs mer om Johanna på www.johannaalvin.com 


MARTINA
Martina Lennartsson driver sin yogastudio i Växjö och arbetar samtidigt med kommunikation på IKEA. Studion är liten och personlig, med fokus på att varje deltagare ska hinna bli sedd och kunna utvecklas i sin takt. En fristad utan stress eller prestation.  

”För mig handlar yoga om enkelhet. Jag delar med mig av mina upplevelser, känslor och sensationer. Jag älskar strukturen i anatomi (body) lika mycket som det komplexa och subtila som vi kallar sinnet (mind) och njuter av att hitta balansen däremellan. Genom närvaro och hjärta, med röst och händer, möter jag dig där du är.” 
Läs mer om Martina på www.martinalennartsson.com

Earlier Event: February 2
UTVÄRDERINGSPROGRAM FÖR YOGALÄRARE
Later Event: March 15
Yoga FLOW by Casall