Back to All Events

BOOST FOR BODY AND MIND I MÖLNLYCKE


Vill du ge dig själv en härlig träningsintensiv helg? Är du sugen på att slipa din löpteknik, förbättra din yogiska balans eller öka din rörlighet? Vill du dessutom vidga din mentala styrka? Då ska du boka försommarens skönaste boost. Vi har samlat några av landets främsta instruktörer inom löpning, yoga, meditation och funktionell träning – under en helg – och under ett tak. Taket är Hällsnäs och ligger längst ut på ett näs, mitt ute i sjön, men ändå bara en kvart från Göteborgs centrala delar. Vissa av passen är utomhus, vilket passar extra bra då skog, berg och hög syrehalt väntar alldeles runt knuten. Välkommen med din anmälan!
Vill du ge dig själv en härlig träningsintensiv helg? Är du sugen på att slipa din löpteknik, förbättra din yogiska balans eller öka din rörlighet? Vill du dessutom vidga din mentala styrka? Då ska du boka försommarens skönaste boost. Vi har samlat några av landets främsta instruktörer inom löpning, yoga, meditation och funktionell träning – under en helg – och under ett tak. Taket är Hällsnäs och ligger längst ut på ett näs, mitt ute i sjön, men ändå bara en kvart från Göteborgs centrala delar. Vissa av passen är utomhus, vilket passar extra bra då skog, berg och hög syrehalt väntar alldeles runt knuten. Välkommen med din anmälan!

Anmälan görs till jenny@bodymindworks.se
OBS! Begränsat antal platser!

Jag håller en yin yoga som avslutning på denna fullmatade härliga helgen.
Läs mer här:
https://www.facebook.com/events/1118330901612263/?active_tab=about

Earlier Event: June 5
FÖRDJUPNINGSKURS YOGA
Later Event: September 9
PRANA FESTIVALEN