Back to All Events

THE BLISS OF SOULWORK - Workshop i Gällivare

Välkommen till en dag med dig själv och din inre röst och sanning i fokus. Det är också en dag för Sangha – community. En plats för gemenskap och trygghet. Kommunikation med din egen själ och andra själar.

Dagen innehåller yoga, yin/restorative, pranayma, meditation, beröring, shaking, dans – flöde och stillhet. Den innehåller också reflektion och sharing, med delade och skrivna ord. Med hjälp av affirmationskort, frågor och allt som flödar på insidan avslutar vi dagen med att släppa taget om det du inte längre behöver i en brännande ritual.

Den här dagen är för dig som gillar djup, spiritualitet, vara i kontakt och kommunikation med din insida och utsida, din själ och det som faktiskt finns. På riktigt.

Erfarenhet av yoga är ingen nödvändighet och har du varit med på en kortare version av SOULWORK med Johanna kan du se detta som en mumsig de luxe dag med extra allt.

Sangha – Community – Sharing - Soulwork

Varmt välkommen.

OM JOHANNA:
Johanna Alvin driver studion FLOW i Göteborg och brinner för det inre välmåendet genom yoga, meditation och skrivande. "För mig handlar yoga främst om vad som händer inombords, mentalt, i själen och i hjärtat. Allt börjar inom dig och vibrerar ut till omvärlden. Klasserna är en chans att känna, utmana och landa på samma gång. En dynamik mellan meditativt flow och asana flow efter dina förutsättningar, på din yogamatta." Beröring, energi, andning och skrivande är en stor del av Johannas passion och arbete. Allt från hjärtat.

www.johannaalvin.com

Dag & Tid: Lör 24 mars kl 9.30 – 15.30 (lunch 11.30-12.30)
Plats: Holy Heart Gällivare
Investering: 700 kr (Kortbetalning i studion, faktura går även att skicka)

Anmälan: Via bokningsidan - tryck på fliken kurs
https://onlinebokning.pastelldata.com/1597/