Back to All Events

HALLIFORNIA FESTIVAL - Varberg

Hallifornia har vuxit fram för att vi älskar aktiviteter, kreativitet, musik, fest och utmaningar. Vi vill skapa en möjlighet för oss själva och för andra att lära känna nya människor i ett positivt sammanhang. Genom Hallifornia vill vi främja den nya kustkulturen i Varberg och Halland. En kultur som omfattar vatten-, street- och actionsporter, dans, yoga, musik, performance och konst.

- Idén bakom Hallifornia från hallifornia.se

Jag är glad och stolt att få presentera en yogaklass tillsammans med Josefin Wikevands ljuva stämma på årets upplaga av Hallifornia i Varberg. 

Go with the flow
Välkommen till en vinyasa yogaklass med både dynamik och stillhet. Precis som vardagen fylls rörelserna med flöde för att följa med i det som är. Närvaron i varje andetag. Även när något verkar vara samma hela tiden så är det i ständig förändring. Under klassen upprepar vi kortare flöden för att nyfiket upptäcka nyanser och upplevelser ju fler gånger vi gör samma flöde. Klassen avslutas med mer stillhet och meditation i sammarbete med Wikedhvani.

Välkommen och läs gärna med på hallifornia.se

Earlier Event: May 24
THE BLISS OF SOULWORK - Retreatet
Later Event: August 10
SKRIVARHELG MED SOFIA SIVERTSDOTTER