Back to All Events

PRANA FESTIVAL - Göteborg


Helgen 8-9 sep går årets Prana festival av stapeln. I år blir det yoga och träningshelg på Bananpiren i Göteborg och det kommer säkerligen bli magi. 

Med rabattkod ALVIN får du 15% på biljettpriset oavsett om du köper halv- eller heldagsbiljett. 

Jag bjuder på två klasser under söndagen:

10:30 - 11:40 YOGA - Moving with breath
Välkommen till en vinyasa klass med ditt andetag som grundpelare. Låt din inneboende kraft i andetaget stötta dig genom varje rörelse, upplevelse och närvaro både i din inre värld och den yttre världen för att skapa plats för just - prana! Du bjuds in till en form av Svādhyāya (self study) och kanske är det så att något så självklart som ditt andetag egentligen berättar så mycket mer än du är medveten om? Ta gärna med dig papper och penna bredvid mattan om du är nyfiken på lite soulwork och något att jobba vidare med.

15:30 - 16:30 YOGA - För nybörjare
Välkommen till en yogaklass för dig som är nybörjare eller vill påminna dig om grundläggande tekniker. Du kanske är nyfiken på yogans grunder och är intresserad av ett verktyg som kan hjälpa dig att stå stadigt på jorden med kropp och sinne i harmoni. Du introduceras till andetaget och kroppens rörelsemönster som tillsammans kan ge kroppskännedom och närvaro, både på och utanför mattan.

Vi ses!

 

Earlier Event: August 30
YIN YOGA GRUNDUTBILDNING