Back to All Events

YIN YOGA Fördjupningsutbildning


Har du undervisat yin yoga ett tag och skulle vilja utvecklas, eller rent av bara lära dig mer? Den här fördjupningen riktar sig till dig som längtar efter en djupare förståelse och upplevelse av yin yoga som praktik och som förhållande till livet. Kanske möter du frågor som ”var ska detta kännas” eller att deltagare att svårt att slappna av. Frågorna, funderingar och upplevelserna är oändliga. Kanske skulle du vilja finslipa din förmåga att förmedla en känsla, ett tema eller en kreativ sekvens? Vi dyker ner i diskussioner om hur vi förmedlar upplevelsen av yin och dess intention, vad den kan vara på mattan och vad som skulle kunna översättas till hur vi möter livet, vi diskuterar det som kan förklaras och det som inte kan det – och hur vi i förlängningen förklarar och presenterar det för deltagarna.

Vi praktiserar även beröringens kraft och olika aspekter av den när vi möter grupper likväl som individer, hur yin kan stötta rörelse och stillhet samt hur din egen personliga utveckling kan fördjupa din lärarroll.

Innehåll:

·      Beröringens helande kraft

·      Kinesisk medicin – Meridianer/elementen & yin yoga

·      Pedagogisk utveckling av lärarrollen för att möta variationen av deltagare samt förmedla upplevelse, kunskap, känsla, tema mm.

·      Yin i kombination med rörelse och/eller stillhet

·      Din egen utveckling inom yin yoga – teoretisk, praktiskt och pedagogiskt

Ungefärligt dagsschema:
(kan komma att ändras)
9-10.30 Yin yoga klass
10.30-12 Teori/praktik
12-13 Lunch
13-15 Teori/praktik
15-16 Yin yoga klass

Förkunskaper: Yin yoga grundutbildning eller motsvarande

Utbildningen består av onlinematerial och rekommenderad litteratur. För att få certifikat att registrera hos Yoga Alliance krävs 100% närvaro på den lärarledda undervisningen.
30 timmar YACEP (continuing education hos Yoga Alliance)
18 tim lärarlett – 12 timmar egna studier
Utbildningen innehåller enskilt förarbete som startar 2 sep och efterarbete som pågår till 17 nov.

Helgbaserad utbildning erbjuds tidigast under 2020.

Lärare: Johanna Alvin
Dag & Tid: 2-4 okt kl 9-16 (lunch 60 min)
Plats: FLOW Yogastudio
Anmälan: Ansökan sker till utbildning@studioflow.se. Märk ämnesraden med ”Yin yoga fördjupning”. Beskriv i korthet din relation till yin yoga, din resa hittills och vilken utbildning du gått tidigare i yin yoga. Svar tillbaka bekräftar din anmälan.
Investering: 6000 kr (ink 25% moms). Betalas via faktura vid anmälan. Återbetalning sker endast mot läkarintyg. Se återbetalningspolicy nedan. Din anmälan bekräftar att du godkänt villkoren.

Enligt lagen har du som privatperson 14 dagar ångerrätt på din bokning hos oss. Detta gäller dock inte fritidstjänster, resor, retreat, eller event där näringsidkaren har tagit in externa tjänster. För resor kan din reseförsäkring dock gälla, kontakta ditt försäkringsbolag för att ta reda på hur just ditt avtal ser ut.

När du anmäler dig till någon av våra workshops eller utbildningar har du 14 dagar ångerrätt från det datum du fått din plats bekräftad, ej från och med det datum du betalat.   Om du bokar dig mindre än 14 dagar innan starten har du ingen ångerrätt. Om du mottagit bekräftelse för din plats, godkänner du att betala resten av din faktura i enlighet med gällande betalningsplan oavsett om du faktiskt deltar. Vi gör endast återbetalningar mot läkarintyg.

Livet blir inte alltid som vi tänkt oss men av rättvisa för alla gör vi inga undantag med återbetalning utanför ramarna ovan. Om du blir akut sjuk, kontakta oss så undersöker vi om det eventuellt finns utrymme för möjlighet att delta på annan undervisning. OBS, det är dock ingen garanti att du får annan utbildning eller workshop i ersättning/utbyte.

Vi lägger mycket tid och hjärta i det vi erbjuder och strävar efter att erbjuda det allra bästa för dig som deltar. Skulle problem eller brister upptäckas gör vi vad vi kan för att lösa problemet. Du som anmäler dig ansvar ytterst för ditt deltagande och engagemang. Vid frågor är du välkommen att maila utbildning@studioflow.se

Earlier Event: September 27
PRANA festivalen