Back to All Events

SLOW to FLOW - kursen


Ett långsammare liv är inte lika med ett tråkigt liv för mig. Snarare tvärt om. Ett långsammare liv, för mig, ger ett rikare liv. Vi är såklart alla olika och tänker på olika saker när vi hör eller ser ordet långsamt. Långsamt för mig, i det här sammanhanget – livet – är att sakta ner för att hinna se och njuta av detaljer. Nyanser och upplevelser i vardagen. Att hinna se någon i ögonen. Att lyssna med båda mina öron till fullo. Utan att göra något annat samtidigt. Att välja vad jag vill spendera min tid på. Med vem. Och hur. Känna och uppleva min kropp. Inte åka med av bara farten. Det kan också vara härligt ibland men inte hela tiden. Ett långsammare liv ger mig chansen att leva med själ.

Den här kursen riktar sig till dig som skulle vilja sakta ner lite för att leva mer. Som vill delta mer i livet och i vardagen. Som vill ha mer flow i livet som kommer från en närvarande plats. Det kräver en del disciplin, självkännedom och en del tekniker. Vid varje tillfälle presenteras, diskuteras och praktiseras tekniker som kan användas för ett långsammare liv fyllt av liv. 

Under fem tisdagar ses vi i en och samma grupp och mellan tillfällena får du övningar att genomföra på egen hand - utefter dina förutsättningar.  Tiden för varje träff är 19-20.45 och ungefär hälften av tiden är mer teoretisk eller diskussionsbaserad och hälften är praktik.

 Tema;
5 feb - Vila & återhämtning vs aktivitet
5 mars - Din fysiska kropp & din energi - Yin
2 april - Andetaget & Meditation
14 maj - Nervsystemet & Restorative
11 juni - Du & ditt förhållningssätt

Dag & Tid: Tisdag 5 feb, 5 mars, 2 april, 14 maj, 11 juni kl 19.00-20.45
Plats: FLOW Yogastudio (studioflow.se)
Lärare: Johanna Alvin
Investering: 1800 kr (du som har klippkort eller AG på FLOW får 10% med rabattkoden FLOW10. Köp med rabattkod kontrolleras. Betalas direkt i bokningssystemet vid anmälan. Anmälan är bindande. 

Välkommen!