Back to All Events

YOGA GAMES - gratisklasser


På årets Yoga Games i Göteborg, som går av stapeln 26-28 april på Eriksbergshallen håller jag två gratisklasser. En på lördagen, som jag håller själv, i samarbete med Casall och en på söndagen, som jag håller tillsammans med Milla Floryd, i samarbete med Yogobe.

Biljetterna släpps 60 minuter innan klasserna startar och hämtas i infodisken. Maxantal per klass är 40 st och alla välkomna! Ta med egen yogamatta.

Lördag 12.30-13.30 Stillhetens rörelse

Välkommen till mjuka flöden nära mattan, nära grunden. Rörelser som övergår i stillhet yin style och avslutas med sittande meditation. Även i stillhet pågår rörelse och de bär varandra. Utan rörelse – ingen stillhet. Utan stillhet – ingen rörelse. De väger upp varandra, ger näring till varandra och till en hållbar vardag. Till hjärta, kropp och själ - i harmoni.

Johanna Alvin är idrottsläraren som blev yogalärare. Hon brinner lika mycket för rörelse som stillhet och värdesätter dem båda högt – likväl som allt däremellan.  För Johanna handlar yoga främst om vad som händer inombords, mentalt, i själen och i hjärtat. Klasserna är en möjlighet att känna, utmana och landa på samma gång. Yogan har funnits med sedan tonåren men blev den viktigaste förankringen i vardagen efter en utmattning. Och är det fortfarande. Johanna driver FLOW Yogastudio i Göteborg, håller 200h utbildningar samt yin utbildningar i sin FLOW Yoga School som hon driver tillsammans med Milla Floryd. Hon håller klasser, föreläsningar och workshops på studion, på event och på företag samt är ambassadör för Casall och bloggar på Yoga World.

Söndag 13.45-14.45  Kom ihåg vem du är

Yoga kan så lätt fastna i en prestation där du av hela ditt hjärta vill leverera så bra som möjligt och göra allt rätt. Om syftet med att yoga är att må bra så är inte det vägen.

Välkommen till en smart sekvenserad vinyasaklass där du kommer bli påmind om hur kapabel du är, hur stark du är och hur mycket du kan. En yogastund som lyfter din självkänsla och får dig att må bättre.

Johanna Alvin är idrottsläraren som blev yogalärare. Hon brinner lika mycket
för rörelse som stillhet och värdesätter dem båda högt – likväl som allt
däremellan. För Johanna handlar yoga främst om vad som händer
inombords, mentalt, i själen och i hjärtat. Johanna driver FLOW Yogastudio i
Göteborg

Milla Floryd är ärlig och ren i sin yogaundervisning. Hon är en lugn, trygg och välutbildad yogalärare med mängder av kunskap. Hon tycker om att använda kroppen som väg till sinnet; Att genom medvetenhet landa i den fysiska varelsen och på så vis finna ett skärpt fokus som stillar tanken och skapar plats för ett djupare och lugnare andetag.

Johanna och Milla driver FLOW Yoga School och undervisar 200h timmar grundutbildning, fördjupningar för yogalärare och FLYoga utbildningar.


Earlier Event: March 15
YOGA FUSION Tanumstrand
Later Event: June 1
RECHARGE Yogadag med Anna Kronlid