Oavsett om du vill öka din rörlighet, bli starkare, smidigare, utveckla ett mer funktionellt rörelsemönster, vända dig upp och ner, bli en bättre idrottare, minska stress, återhämta dig från en tyngre period i livet eller är nyfiken på yoga är personlig yoga/träning något för dig. Att utgå från din unika situation och kropp, ditt hem, gör att du tar dig framåt, steg för steg. Utan distraktion. 

Med ett anatomiskt och fysiologiskt perspektiv lägger vi en grund för just dig.

PT - Personlig träning, det är exakt vad det är!
Skrämmande i början när allt fokus hamnade på mig, nu kan jag inte vara utan det!
Johanna ger mig exakt den hjälp jag behöver varje gång och utgår från mig och mina behov.  
Att vid varje tillfälle få berätta hur kroppen känner sig och utifrån det få ett personligt pass som möter upp till just mitt  behov denna dag är fantastiskt.
Ena gången kan det vara ett meditativt pass för att vid ett annat tillfälle vara ett pass fyllt med svett, koncentration och  härlig musik. I min resa tillbaka från att ha fått diagnosen utmattningssyndrom har yogan varit min medicin, en medicin utan biverkningar och som jag idag är beroende utav :)

Mitt första möte med Johanna stämde direkt, hon har förmågan att känna av vad jag behöver.  Efter en timma går jag alltid från studion fylld med ”flow”.
- Carina

SINGEL (60 min)
1 gång – 750 kr
5 gånger – 3400 kr
10 gånger – 6500 kr

DUO
1 gång – 1300 kr (650 kr/pp)
5 gånger – 6000 kr (600 kr/pp)
10 gånger – 11 000 kr (550 kr/pp)

Tillfällena äger rum på FLOW på Gamlestadsvägen 4.

Bokning: johanna@alvin.nu