ett långsammare liv-lowres-201812-0601288.jpg

KLASSER/KURSER

Jag har klasser, workshops, kurser, utbildningar och personlig träning i min studio FLOW i Gamlestadens Fabriker. Klassbeskrivningar hittar du på www.studioflow.se
Maila johanna@studioflow.se om du har frågor eller funderingar.

Tisdag:
SLOW to FLOW - kursen samt diverse workshops och klasser. Se studioflow.se

Onsdag:
12.00-12.45 YOGA
17.15-18.15 YIN YOGA
18.30-20.00 VINYASA FLOW (vinyasa, andning, meditation)

IMG_3007.JPG
ett långsammare liv-lowres-201812-0601541.jpg

REIKI

Reiki är en uråldrig men samtidigt modern japansk behandlingsmetod vid exempelvis stress och smärta, det är även effektiv i många andra sammanhang. Det ger en djup avslappning som kan lösa upp fysiska och mentala spänningar. Tankar, känslor, oro, stress ges möjlighet att komma upp till ytan för att sedan låta dem gå.

Reiki aktiverar och stimulerar kroppens egen naturliga förmåga att läka sig själv och kroppen får en chans att återhämta sig för att kunna använda sin energi på rätt sätt igen. Efter behandling kan man känna sig både avslappnad och fylld med energi på samma gång. Behandlingen sker på massagebänk eller stol med kläder på och med beröring på eller precis ovanför kroppen.
Reiki klassas idag som rehabiliterande friskvård av Skatteverket.

Bokas via johanna@studioflow.se
Investering: 600 kr

SLOW to FLOW - session
SLOW to FLOW passar dig som långsamt vill landa i din vardag, i din kropp, i ditt sinne och vila in i din kreativitet och klarhet. När vi "aktivt" vilar hamnar hjärnfrekvensen på en nivå som bjuder in klarhet och kreativitet. Mjuka rörelser eller yin/restorative positioner bjuder in närvaro som kan landa dig i medvetenhet i andningen/meditationen. 

En välkommen beröring kan hjälpa kroppen att slappna av och släppa på spänningar. Energi får mer utrymme att flöda fritt och Reiki energin kan stötta kroppen i processen av sin egen självläkning. Reiki är en japansk behandlingsmetod för exempelvis stress. 

Den här sessionen låter dig omfamnas av lugnet för att ha möjlighet att kunna lyfta och flöda. Den innehåller tre delar - mjukt flöde eller yin/restorative, andning samt vila med beröring/reiki/manuell teknik.  Tiden i de olika delarna är individuellt. 

Sessionen är 55 min i sin helhet.  Klä dig i bekväma kläder. Även om detta inte är en fysiskt utmanande session så är det skönt att inte känna sig begränsad av kläder. 

Välkommen till SLOW to FLOW.
Investering: 750 kr
Boka här.

ett långsammare liv-lowres-201812-0601660.jpg

PERSONLIG YOGA

Oavsett om du vill öka din rörlighet, bli starkare, smidigare, utveckla ett mer funktionellt rörelsemönster, vända dig upp och ner, bli en bättre idrottare, minska stress, återhämta dig från en tyngre period i livet eller är nyfiken på yoga är personlig yoga/träning något för dig. Att utgå från din unika situation och kropp, ditt hem, gör att du tar dig framåt, steg för steg. Utan distraktion. 

Med ett anatomiskt och fysiologiskt perspektiv lägger vi en grund för just dig.

SINGEL (60 min)
1 gång – 750 kr
5 gånger – 3400 kr
10 gånger – 6500 kr

DUO
1 gång – 1300 kr (650 kr/pp)
5 gånger – 6000 kr (600 kr/pp)
10 gånger – 11 000 kr (550 kr/pp)

PT - Personlig träning, det är exakt vad det är!
Skrämmande i början när allt fokus hamnade på mig, nu kan jag inte vara utan det!
Johanna ger mig exakt den hjälp jag behöver varje gång och utgår från mig och mina behov.  Att vid varje tillfälle få berätta hur kroppen känner sig och utifrån det få ett personligt pass som möter upp till just mitt  behov denna dag är fantastiskt.
Ena gången kan det vara ett meditativt pass för att vid ett annat tillfälle vara ett pass fyllt med svett, koncentration och  härlig musik. I min resa tillbaka från att ha fått diagnosen utmattningssyndrom har yogan varit min medicin, en medicin utan biverkningar och som jag idag är beroende utav :)

Mitt första möte med Johanna stämde direkt, hon har förmågan att känna av vad jag behöver.  Efter en timma går jag alltid från studion fylld med ”flow”.
- Carina