flow-34.jpg

Yoga & Skrivande är en onlinemånad för dig som gillar att reflektera, fundera och skriva. Som gillar att utforska din insida genom både rörelse och stillhet. Som gillar att ha en stöttande struktur att luta dig mot i din egen väg. Och ett diskussionsforum för möjlighet att möta andra i samma reflektion - om du vill.

För varje vecka under månaden får du en inspelad yogasekvens eller meditation och ett specifikt tema. I filmen introduceras du till temat och någon form av praktik kopplat till det. Yogasekvensen är mjuka rörelser, ofta nära golvet och är i allmän mening inte fysiskt utmanande. Den praktiska delen är 15-20 min. Efter det får du ett varierat antal reflektionsfrågor kopplade till temat för ditt egna skrivandes skull.

Till varje tema får du också en övergripande skrivuppgift som du utför i egen takt. Du behöver inte vara författare, “kunna” skriva eller visa någon vad du skriver - om du inte själv vill det. Det handlar om att utforska din väg på ditt vis och just du kanske gör det bäst genom skrivande. Jag själv älskar att skriva och finner mycket insikter och utveckling i det. När mina ord hamnar på ett blankt blad får de liv och ofta en större mening i det vardagliga livet än om de bara stannar i huvudet. För mig är skrivandet både ett sätt att lämna saker jag är färdig med och att föda nya riktningar.

Till varje video och skrivande finns också möjlighet att lämna kommentarer och ha en diskussion med mig och de andra som deltar.

Jag rekommenderar dig att du väljer en skrivbok med omsorg och en penna du gillar. Gör det till din tid och din prioritet under månaden du deltar.

Du kan gå med när som helst och har tillgång till materialet på obegränsad tid.

Investering: 500 kr ink moms - Köps via onlinekurser (betalas med kort direkt vid köp)
Längst ner på hemsidan hittar du länk till respektive tema - inom 24h efter ditt köp får du lösenordet till din inloggning.

Har du frågor - maila johanna@studioflow.se

Välkommen!