Flow_yinutb_2018-25.jpg

Kreativitet. Rörelse. Närvaro. En grundande kraft för medvetenhet, ärlighet och det genuina. Det är yoga för mig. En form där min inre form möter min yttre form. Där jag möter allt. Mattan är fristaden där allt är tillåtet. De mörka och de ljusa ytterligheterna ger utrymme till allt som finns däremellan. I mellanrummet. In the inbetween. Flödet som bär det autentiska. Hjärtat. Friheten. Lättheten. Meditationen. Livet. 

Fysisk och mental utmaning har alltid lockat och stöttat mig. Att få dela med mig har alltid varit min passion. Pedagogik. Kunskap. Känsla. Att utveckla kroppsmedvetenhet, kraft, styrka, mjukhet och energi. Att nyttja sin fulla potential i kroppen och i sinnet. I varje andetag, varje rörelse, varje svettdroppe, i varje stillhet. Att undervisa genom kroppens alla lager inifrån och ut. Från själen till en funktionell och stark kropp i vardagen. På alla plan.

Att utvecklas är att veta var man är. Inte att ständigt jaga det som är framför en. Att utvecklas är en bonus som kommer på köpet med medvetenhet. Att jobba med detaljer. Vägen framåt. Våga prova nya saker. Se vad som är runt omkring och inuti. Att lyssna och vara uppmärksam. Nyfikenhet. Hungern och törsten av potential. Tålamod. Att utmana gränser fysiskt och mentalt. Att använda de resurser naturen har gett oss.  Att veta var du är.

Med bakgrund som Idrott & Hälsa - lärare, träningskoordinator och utbildningar i en hel drös träningskoncept och träningslära hittade jag min utveckling, medvetenhet och nyfikenhet i yogans värld. Där är jag. Med oändligt många timmar i ryggen av både utbildning och praktisering är jag fortfarande lika nyfiken.

Jag driver tillsammans med Milla Floryd skolan FLOW Yoga School där vi erbjuder 200h yogalärarutbildning, yin yoga grund samt fördjupning, fördjupningsutbildning för yogalärare, assisteringsworkshops samt Millas flygande yoga.