Back to All Events

Familjeyoga på Tjörnbro Arena - 4-7 år + 8-12 år

Stärk kroppen, sinnet och relationen mellan barn och vuxen med familjeyoga. I en vardag med mycket input är rörelse och lekfullhet blandat med lugn och stillhet välgörande för både stora och små. Ofta tänker vi att barn och vuxna behöver detta i separata sammanhang, här får ni möjlighet att göra det tillsammans! Kravlöst och inkännande får alla öva på motorik, koordination, balans, styrka, smidighet, andning och den återhämtande avslappningen. Allt det som är så viktigt och välgörande för både kropp och hjärna.

Du som vuxen kan vara vårdnadshavare, mor- eller farförälder eller annan vuxen som finns i barnets närhet.

Familjeyoga 4-7 år
Vi tar oss iväg på en äventyrlig yogasaga där vi på ett lekfullt sätt rör kroppen och lär känna den. Vi gör övningar både bredvid varandra och tillsammans i par. Lek, fantasi och inlevelse är ledord och vi varvar rörelse och avslappning i en mysig och rolig stund tillsammans. Vi rör oss med ett tema, exempelvis att lära känna kroppen, reflektera över vad det innebär att vara snäll, visa respekt, slappna av och ta hand om sig.

Familjeyoga 8-12 år
Kravlöst och nyfiket möter ni rörelse, närvaro och avslappning med hjälp av kroppen och varandra. Uppmärksamhet och fokus övas upp samtidigt som kroppen övar balans, koordination, styrka, smidighet och lite samarbete. Vi gör övningar både bredvid varandra och tillsammans i par. Ni får med er verktyg och nycklar till att samla ihop sig, komma hem till sig själv och bli medveten om sitt eget mående och behov och hur man kan påverka det.

Praktiskt
Välkomna precis som ni är, inga förkunskaper behövs. Mattor finns att låna på plats. Ha gärna sköna och bekväma kläder och solkräm. Vi är utomhus på Bergsplattan, klä er efter väder. Vid mycket dåligt väder är vi inomhus i eventhallen. Grupperna är uppdelade i ålder 4-7 år och 8-12 år.

Tider:
15.30-16.15 4-7 år
16.30-17.15 8-12 år

Priset 200 kr gäller bokning för en vuxen och ett barn. Gör endast en bokning i vuxens namn. Avbokning måste ske senast 24h innan passet för återbetalning. Välkomna!