Back to All Events

Go slow to flow - yogaklass i långsamhetens tecken 12 sep

Välkommen till en långklass med fokus på att varva ner, få perspektiv, återhämtning och landa i att ju mindre du gör desto mer får du.

Klassen innehåller slow flow yoga, andning, yin och yoga nidra och bjuder in dig till att skapa ett förhållningssätt till din vardag som fungerar för dig. Det finns även utrymme för reflektion i skrivande, mediterande eller vilande form.

Att backa tillbaka, ta det långsamt, vila betyder inte att du inte ska eller behöver ha aktivitet i ditt liv. Det handlar om att mer utrymme för återhämtning av olika slag gör att du blir mer delaktig i din vardag och kan ta aktiva beslut istället för att bara hänga med och bli alldeles matt och trött. Att fatta medvetna och förankrade beslut ger mer liv, glädje, närvaro och luftighet.

Endast 10 platser.

Dag & tid: tis 12 sep, klassen är 18-19.30. Dörren öppnas 17.45 och 19.45 går vi hemåt.
Det finns möjlighet att byta om på plats om du behöver. Det finns också möjlighet att landa med en kopp te innan eller efter klassen.

Plats: Vi yogar på Psykologbyrån Jones, Järntorget Göteborg (Norra Allégatan 1)

Pris: 350 kr, betalning sker med swish eller faktura vid bekräftad plats

Anmälan: maila johanna@alvin.nu. Anmälan är bindande men plats kan överlåtas.
Det behöver vara minst 5 anmälda sön 10 sep för att klassen ska bli av. Vid inställd klass återbetalas hela beloppet.

Du kan ha med egen matta och props om du vill, annars finns det på plats. Om du önskar skriva i reflektion, ta med en skrivbok och penna.

Varmt välkommen!

Foto: vegafoto,se