Back to All Events

Sadhana - etablera din egen hemmapraktik


En regelbunden hemmapraktik har som syfte att få till en daglig förankring i dig själv och ditt inre. En paus att hinna lyssna inåt så att det känns sant att agera utåt. Den dagliga praktiken kallas för sadhana och kan ta olika form – rörelse, stillhet, reflektion, meditation med mera. Ofta, men inte alltid, har den samma form varje dag.

Det är härligt att gå på klass, workshops eller personlig yoga och de gör skillnad på sitt vis men den regelbundna hemmapraktiken är ofta den som gör mest skillnad i vardagen. Och är den som kan vara svårast att få till. Du kanske har svårt att komma iväg, har ont om tid eller inte får till den där sköna känslan på egen hand.

En regelbunden hemmapraktik behöver tid för att förankras, med regelbundenhet kan insikt, stabilitet, säkerhet, energibalans och tålamod få utrymme att komma. En sadhana och att gå på klass blir ett fint komplement till varandra.

Ta chansen att få rutin på din praktik!

Hur går det till?

Under en månad får du tillgång till tre förinspelade sadhana-videos på 5, 10 samt 15 minuter som du gör hemma varje dag. Välj en beroende på förutsättningar. Innan du startar tittar du igenom en video om vad en sadhana är, hur den kan se ut, vad den har för syfte, vad som kan ske när motståndet kommer, hur du håller i med mera.

Du får även ett par reflektionsfrågor inför starten som återkommer under tiden och även efteråt så du kan följa din utveckling. Under månaden har du även, en gång i veckan, möjlighet att vara med på live-sadhana online tillsammans med Johanna eller Lois som är som en förlängning av videofilmerna. Allt material samlas på en onlineplattform och finns tillgängligt under månadens gång. Under oktober månad är det förinspelade materialet andningsövningar och på livesessionen inleder vi med en kort rörelsesekvens som förberedelse inför andningsövningarna.

Varje månad kommer en ny uppmaning med nya videos.

Vad ingår?

Introduktionsvideo om sadhana

3 förinspelade videos på 5, 10 samt 15 min (dessa kan du även ladda ner och behålla)

Reflektionsfrågor för att följa din sadhana

Live-sadhana online på 30 min varje tisdag kl 6.30-7.00 (valbar)

Samlade frågor, tips & råd

Möjlighet att ställa frågor via mail

Inloggning till onlineplattform

Ledare: Johanna Alvin & Lois Hansson

Start 1 oktober

Första gemensamma livesadhana är tisdag 6 oktober

Investering: 399 kr (ink 25% moms) – betalas med kort vid anmälan. Du som har kort på Studio FLOW eller är återkommande sadhanamedlem i anslutande månad (tex varit med i sep och vill vara med igen i okt) har 50% rabatt och anger koden FLOW i kassan (under bilden - add cupon code). Inga återbetalningar görs. Vill du ha kvitto till ditt företag, fyll i företagsnamnet vid köp. Inga återbetalningar görs. Du har tillgång till sadhanavideos för evigt om du laddar ner dem och övrigt material under oktober månad.

Minst 10 pers behöver vara anmälda senast 29 sep för att gruppen ska starta. Blir den inställd får du givetvis alla dina pengar tillbaka.

Jag vill vara med - klicka här för att anmäla dig!

Earlier Event: August 27
Yinyoga Grundutbildning