Back to All Events

Find your dharma - fördjupningskurs


Under dessa dagarna kommer ni få fördjupa er i sekvensering, tematisering och assistering. Förankra er egen personliga undervisningsstil och röst samt slipa er pedagogiska skicklighet. Ni kommer även få övningar och diskussioner kring förmedling av kunskap och att hålla space. Alla kommer att undervisa varandra och få feedback, både av gruppen och individuellt av lärare.

Vi kommer också diskutera yogaläraryrket som business och hur man kan få det att fungera på ett hållbart sätt. Vi diskuterar vikten av en egen daglig sadhana och ger möjlighet till stöttning och utveckling av den.

Du som önskar gå på FLOWs eller Millas klasser under veckan har möjlighet till det kostnadsfritt – i mån av plats och med förbokning.

Du som vill registrera utbildningen som continuing education hos Yoga Alliance kan göra det – 35 tim (32 tim på plats, minimun 3 tim egna studier).

Ungefärligt dagsschema (kan komma att ändras)
9-10 Klass
10-12 Teori/praktik
12-13 Lunch
13-16 Teori/praktik
16-16.30 Avslut av dagen (klass)

Förkunskaper

Avslutad yogalärarutbildning samt att du aktivt undervisar yoga.

Går du utbildningen som en del av Flow Yoga Schools 300h-program är detta en obligatorisk modul och kräver en 200h utbildning samt aktivt undervisande av yoga i minst 1 år.  Du kan även gå utbildningen som fristående.

Dagar & Tider

Dag & Tid: 22-26 juni 2020 kl 9-16.30
Plats: FLOW Yogastudio
Lärare: Milla Floryd & Johanna Alvin

 Utbildningen kan räknas som 35h YACEP hos Yoga Alliance eller vara en del av 300h-programmet.

Investering & Anmälan

Investering: 10 000 kr ink 25% moms (Betalats vid anmälan)

Litteratur: Litteraturen ingår ej i utbildningspriset.
The Ramayana -Linda Egenes & Kumuda Reddy
The four desires - Rod Stryker
Till böckerna får du uppgifter, dessa gör du inför våra dagar tillsammans. Du kommer även få en manual på plats.


Anmälan: Fyll i formuläret här på flowyogaschoolsweden.com märkt med ”Find your dharma - fördjupningskurs” i ämnesraden. Anmälan är bindande. Återbetalning sker endast mot läkarintyg - se mer under vår återbetalningspolicy.

Välkommen!