Back to All Events

Yoga & Blomster

Yoga & Blomster - en dag av närvaro i försommartid

Välkommen till en dag av närvaro med dig själv och naturen - tillsammans i gemenskap. Naturen bjuder oss ständigt och outtröttligt på det vackra, det långsamma, det föränderliga där allt har sin tid. Det är lätt att vi som människor missar det i förbifarten av vardagens mer eller mindre intensiva takt.

Yoga & Blomster är ett återkommande arrangemang och lördagen den 5 juni bjuder vi in till en dag av att uppmärksamma, uppleva och reflektera med kropp och sinne. Vi inleder med en stunds samtal och reflektion om närvaro i symbios med naturens blomster, följt av en tyst gående meditation där vi samlar delar av materialet till det egna blomsterarrangemanget som Emma-Klara lotsar oss igenom. Därefter blir det fika och sedan rundas eftermiddagen av med yoga med Johanna. Reflektion kommer följa oss under dagen så ta gärna med dig en skrivbok och penna som du kan anteckna lite smått i.

Plats: Almgården på Orust (Almgården, Stala-Röra 221, 47297 Varekil)

Pris: 750 kr

Fika och allt material till blomsterbindningen ingår och du tar givetvis med dig arrangemanget hem.

Anmälan är bindande och en faktura skickas till dig via mail vid anmälan. Inga återbetalningar görs men du kan överlåta din plats.
Du anmäler dig till johanna@studioflow.se (ange om du vill ha någon speciell information på din faktura samt ev allergi)

Antalet platser är begränsade till 8 personer och vi är utomhus. Vid riktigt dåligt väder är vi i en lada så klä på dig ordentligt och ta gärna med extra kläder. Bättre med för mycket än för lite.


Varmt välkommen!
Johanna & Emma-Klara

Johanna Alvin
Johanna är yogalärare med passion för långsamhet och en rytm som följer naturens mönster och följsamhet. Hon driver Studio FLOW i Göteborg, utbildar yogalärare i Flow Yoga School Sweden och driver communityt Yogalärarrummet, alltsammans med kollegor. Johanna har hus på Orust med sin familj och brinner för skrivande, rörelse, reflektion och utveckling.

Emma-Klara Sandberg
Emma-Klara driver företaget The Flowershop sedan 2015, där hon arbetar med olika estetiska uttryck och uppdrag inom fotografi, blomster, odling och styling. De senaste åren har verksamheten även tagit en ny riktning där hon använder skapandet och kreativiteten som ett verktyg för välmående och reflektion, ett sätt att möta sig själv och andra.
Sommaren 2020 flyttade hon och hennes man till Orust där de utvecklar kombinationen kreativitet, möten och samtal.