Back to All Events

Sommaryoga på Tjörnbro Arena - onsdagar v 26-33


Välkomna dig själv och dagen med ett inkännande och närvarande yogaflöde för att ta till vara på nattens vila och dagens energi. Vi väcker kroppen med grundläggande yogapositioner, andning och meditation.

Välkommen precis som du är, inga förkunskaper behövs. Mattor finns att låna på plats. Ha gärna sköna och bekväma kläder och solkräm. Vi är utomhus på Bergsplattan, vid mycket blåst är vi vid poolen, klä dig efter väder. Vid regn är vi inomhus i eventhallen. I priset ingår även bastu och ett dopp i poolen efter yogan. Är du sugen på frukost kan du köpa det på plats.

Sommaryogan pågår v 26-33 och platserna inför kommande vecka släpps för bokning 8 dagar innan (tisdagar). Åldersgräns från 13 år. Avbokning måste ske senast 24h innan passet för återbetalning. Har du en rabattkod fyller du i den i kassan. Drop in på morgonen i mån av plats, anmälan i receptionen.

Dag: Onsdagar

Tid: 7.30-8.15

Pris: 150 kr

Välkomna!

Vill du passa på att stanna längre på Tjörnbro Arena?
Kolla in deras bästa paketerbjudande just nu 
ONLINE!
Kan bokas 3 eller 7 nätter.

Bokningen sker via Tjörnbro Arenas evenemangkalender, sök upp rätt datum för respektive morgonyoga. Bokningen för första tillfället 28 juni släpps tis 20 juni.