Back to All Events

Minska rastlöshet i vila - workshop online

Blir du ofta rastlös när du försöker vila? Tankar som snurrar och kli i kroppen? Känner du dig mer stressad av återhämtning än just återhämtad? Välkommen till den här workshopen online.

Att känna att “vila är ingenting för mig” är vanligt och olika typer av vila kan passa för olika personer. Vet du att du skulle må bättre av att vila och skulle vilja hitta ett sätt som passar dig så finns det hopp.

Återhämtning kan hjälpa oss att minska stress, sova bättre och bli mer närvarande och reflekterande i vardagen.

Den här workshopen innehåller:

  • Inledande “prat” och reflektion om vila & återhämtning

  • Rörelse och vila/återhämtning

  • Avslutande reflektion

Vi provar olika verktyg som kan vara hjälpsamma för dig som ofta blir rastlös i vila, tänker att återhämtning inte är för dig eller dig som vill lära dig mer/få ett annat perspektiv på din återhämtning.

Kroppen är vår väg in och vi kommer röra oss för att sedan guidas till vila både sittande och liggande.

Du behöver inga direkta förkunskaper. Ha anteckningsbok och penna tillgängligt (du kommer få skriva för din egen skull) och ha sköna kläder som du kan röra dig lätt i och som också kan hålla dig varm i stillhet. En filt och en kudde kan vara skönt att ha.

Dag & tid: Tis 16 jan kl 18.30-20.00
Plats: online via Zoom
Pris: 350 kr
Med rabattkoden VILA får du 50 kr i rabatt vid anmälan senast 10 jan.

Workshopen spelas in och mailas ut ons 17/1. Du får tillgång till den i en vecka så du kan se den i efterhand eller göra den igen. Inga återbetalningar görs och du behöver inte meddela om du får förhinder och inte kan delta i realtid.

Du får länken till zoom direkt när du anmält dig och den mailas ut som påminnelse samma dag.

Har du frågor är du varmt välkommen att maila johanna@alvin.nu

Välkommen att minska rastlöshet i vila!

Den här workshopen är också en del av programmet “Ett långsammare liv med rörelse, stillhet & reflektion”. Programmet är för dig som har svårt att få till rörelse och vila, svårt att få till vardagspusslet och känner att du hela tiden är trött och är steget efter. Det består av föreläsningar, förinspelade pass, övningar, workshops och arbetsböcker för reflektion. Du får planering månad för månad. Du kan anmäla dig till programmet tom 17 jan. Vill du anmäla dig till programmet efter workshopen får du en rabattkod på 350 kr.

Foto: vegafoto.se