Back to All Events

Yinyoga & pedagogik online 20h


  • 3D Ekedalsgatan Stigberget, Västra Götalands län, 414 66 Sweden (map)

Under den här utbildningen kommer du få utrymme och guidning i att landa i vad du vill förmedla och vem du vill vara som yinyogalärare. Det är lätt att svepas med i ”vad alla andra gör” , eller att göra som en alltid gjort, utan att stanna upp och reflektera över sin egen väg och längs vilken stig en vill guida andra. Här kommer du få de resurser som behövs för att förankra din egen personliga undervisningsstil och röst samt slipa din pedagogiska skicklighet när det kommer till yinyoga. 

Du kommer få inblick i olika pedagogiska tekniker att använda dig av och lära dig skillnad på vilken som kan ge mest näring till just de deltagarna och det tillfället du befinner dig. Det kommer även att vara övningar och diskussioner kring förmedling av kunskap och att hålla space samt inspiration till olika sätt att förmedla tema och intention.

Kvalificerar till

Ta din undervisning och förmedling av yinyoga till nästa nivå.

20h YACEP hos Yoga Alliance.

Deltar du i utbildningen som en tillvalsmodul i 300h programmet Diving Deep så tillgodoräknas du 20h (16 h klasssrumstimmar, 4 egna studier) på din väg mot 300h.

Förkunskaper 

Yin yoga grundutbildning eller motsvarande.

Om du går utbildningen som en del av 300h-programmet krävs en 200h utbildning samt aktivt undervisande av yoga i minst 1 år. Om du är intresserad av grundutbilning för yogalärare erbjuder vi Take the Leap, 200 h

Obligatorisk kurslitteratur

 specialutformat manual ingår samt onlinematerial via en onlineplattform ingår. Ingen obligatorisk litteratur men du får litteraturtips vid anmälan.

Investering 

Investering: 6000 kr (ink 25% moms)

Anmälning är bindande. Läs mer om våra fullständiga villkor och återbetalningspolicy.

Tider, datum och plats

2021:

29-30 mars

08.30-16.30

Plats:

Online - utbildningen sker live via zoom.us (du behöver skapa ett kostnadsfritt inlogg till zoom)

Lärare: Johanna Alvin

Anmäl dig här

Earlier Event: March 22
Ett långsammare liv - kursen