Back to All Events

Sänk kraven på dig själv - workshop online

Upplever du ofta, eller alltid, en känsla av otillräcklighet? Att inte räcka till på jobbet, inte räcka till för dina barn, vänner, partner. Inte räcka till för dig själv. Att det alltid finns något som skulle kunna vara lite bättre och att det är svårt att känna dig tillräcklig och "nöjd"?

Genom att öva självmedkänsla, bli medveten om dina tankar och mönster och aktivt påverka det du kan går det att vända. Att sänka kraven på dig själv och leva vardagen med mer energi, glädje och tillfredställelse. Allt i vardagen och arbetslivet går inte att påverka med ditt förhållningssätt till det går att påverka. Och det kan i sin tur stärka din känsla av självbestämmande ge dig kraften att påverka din egen situation.

Du är tillräcklig.

Den här workshopen innehåller:

  • Inledande “prat” och reflektion om krav och prestation ur ett psykologiskt såväl som filosofiskt perspektiv

  • Långsamt yogaflöde och liggande djupavslappning (yoga nidra) på temat tillräcklighet

  • Avslutande skriftlig reflektion

Du behöver inga direkta förkunskaper. Ha anteckningsbok och penna tillgängligt (du kommer få skriva för din egen skull) och ha sköna kläder som du kan röra dig lätt i och som också kan hålla dig varm i stillhet. En filt och en kudde kan vara skönt att ha.

Dag & tid: Tis 6 feb kl 18.30-20.00
Plats: online via Zoom
Pris: 350 kr

Workshopen spelas in och mailas ut ons 7/2. Du får tillgång till den i en vecka så du kan se den i efterhand eller göra den igen. Inga återbetalningar görs och du behöver inte meddela om du får förhinder och inte kan delta i realtid.

Du får länken till zoom direkt när du anmält dig och den mailas ut som påminnelse samma dag.

Har du frågor är du varmt välkommen att maila johanna@alvin.nu


Välkommen! Du är tillräcklig.

Den här workshopen är också en del av programmet “Ett långsammare liv med rörelse, stillhet & reflektion”. Programmet är för dig som har svårt att få till rörelse och vila, svårt att få till vardagspusslet och känner att du hela tiden är trött och är steget efter. Det består av föreläsningar, förinspelade pass, övningar, workshops och arbetsböcker för reflektion. Du får planering månad för månad. Nästa start är sep 2024.

Foto: vegafoto.se