Back to All Events

Inspirationsworkshop Tema & Pedagogik (& Yin & Meridian Nidra klass) ONLINE

  • 3D Ekedalsgatan Stigberget, Västra Götalands län, 414 66 Sweden (map)

Att förmedla en tanke, känsla, upplevelse, eller information under en klass kan ge en extra dimension - om den förmedlas väl. Ibland kommer det spontant och ibland gör den inte det. En del av oss behöver ha en tydlig struktur och plan och en del av oss behöver lösare struktur att röra sig runt. Oavsett vad som är ditt unika sätt att förmedla något så kan några pedagogiska verktyg och tips på arbetsmodeller underlätta processen och förstärka just ditt uttryck. Den här workshopen som går online är menad att vara inspiration till just det.

Vi tittar på olika sätt att förmedla tema och hur det kan förfinas bland annat beroende på vem som är mottagare, syftet, hur det ser ut runtomkring och såklart vem du som lärare är. Vi går igenom hur du håller ett tema levande en hel klass igenom och hur du kan stötta deltagaren att ta med sig temat till sin vardag. Du får även göra en övning under workshopen och bolla tankar med kollegor. 

I workshopen ingår det också att delta på Yinyoga & Meridian Nidra klass online (tema träelementet i kinesisk medicin) som inspiration till tema men det är också valbart, går bra att endast delta i den teoretiska delen. Du behöver inte vara yinyogalärare för att delta i den här workshopen, men du behöver ha en yogautbildning. Klassen är dock öppen för alla att boka separat.

Är du nyfiken på de mer djupgående utbildningarna Yinyoga & Pedagogik och Pedagogik, yogalärarrollen & företagande i Flow Yoga School Sweden så är denna workshop en glimt av innehållet. 

Dag & Tid: 

Lör 20 mars - Yin & Yoga Nidra kl 9-10.30, teoretisk workshop 10.45-12.45
(länkar för respektive zoom-möte mailas ut den 19/3)

Lärare: Johanna Alvin

Investering: 400 kr ink 25% moms

Anmälan: studioflow.gymsystem.se under fliken ”workshops”. Du behöver skapa ett inloggningskonto om du är ny i systemet. Betalning sker vid anmälan. Anmälan är bindande. Återbetalning görs ej. Workshopen är live och spelas ej in. Anmälan behöver ske senast kl 12.00 ons 17/3.

Välkommen!