GO WITHIN - en kurs att resa inåt

GO WITHIN - en kurs att resa inåt

Välkommen till en kurs som tar dig på den fantastiska resan inåt. Bortom de lika fantastiska fysiska asanas tar vi oss till samtal, reflektion, tystnad, skrivande, utrensning, ritualer, andning och meditation istället. Platsen är tornet på FLOW, ovan allt för att ge utrymme till nya perspektiv och ett bredare blickfång. Denna kurs passar dig som är redo att gå på djupet, in i dig själv men också i den värld vi lever i.

DIN EGEN RÖST - ATT UNDERVISA FRÅN HJÄRTAT

Det finns fantastiskt många inspirerande yogalärare där ute som säger fantastiska ord när de undervisar. Helst vill vi skriva ner dem så att vi kan komma ihåg dem och använda dem själva. Den här workshopen ger dig guidning i att hitta dina egna ord och göra dem till ditt budskap. Det finns inom dig men behöver kanske lirkas fram.

YIN YOGA GRUNDUTBILDNING - fullbokad

YIN YOGA GRUNDUTBILDNING - fullbokad

Välkommen till en grundutbildning i Yin Yoga med Johanna Alvin & Liselotte Reivén.
Yin yoga är en medveten närvaro i stillheten. Där du möter allt, det bekväma och det obekväma. I, för det mesta, sittande och liggande positioner ligger fokus på bindväv, skelett, ledband, ligament och de inre organen. Den inre kommunikationen, informationsflödet, cirkulationen och följsamheten i kroppen kan förbättras då musklerna får slappna av och strukturen får en stöttning både från insidan och utsidan. Yin handlar också om återhämtning, balansering av energi, klarhet i sinnet och kan hjälpa att släppa på stress och spänningar. Yin är komplementet till yang. Tålamodet. Mjukheten. Stöttningen. Reflektionen. Grundande energi. Yin yogan är en väg till vårt innersta. Att våga lyssna, väga känna och våga vara.

ASSISTERING FÖR YOGALÄRARE - workshop

ASSISTERING FÖR YOGALÄRARE - workshop

Beröring kan vara helande och läkande. Beröring ger närvaro. Hjärnan, kroppen, sinnena – alla delar av dig mår bra av beröring och är i behov av det. På en yogaklass har vi möjlighet att ge just detta. Om vi gör det medvetet, grundligt och med känsla för mottagaren. Assisteringar på en yogaklass kan vara tydliga fysiska beröringar och justeringar men också mer grundande och energigivande. De kan vara flödande och de kan vara stilla. De kan ge en förstärkt upplevelse av vad du vill förmedla.

Den här två-dagars workshopen riktar sig till dig som är yogalärare men inte riktigt hittat ditt sätt att assistera så att det känns tryggt och närvarande och/eller för dig som vill fräscha upp dina kunskaper i placering av exempelvis händer eller olika varianter av assisteringar. 

THE BLISS OF SOULWORK - Workshop i Gällivare

Välkommen till en dag med dig själv och din inre röst och sanning i fokus. Det är också en dag för Sangha – community. En plats för gemenskap och trygghet. Kommunikation med din egen själ och andra själar.

Dagen innehåller yoga, yin/restorative, pranayma, meditation, beröring, shaking, dans – flöde och stillhet. Den innehåller också reflektion och sharing, med delade och skrivna ord. Med hjälp av affirmationskort, frågor och allt som flödar på insidan avslutar vi dagen med att släppa taget om det du inte längre behöver i en brännande ritual.
 

THE BLISS OF SOULWORK - RETREAT

Välkommen till vårens retreat som går till fantastiskt vackra Österlen och Kivik. Vi bor i ett eget hus, Himlahav, omgivet av äppelodlingar och ett stenkast från havet. Yoga gör vi i en egen lada. 

Under fyra dagar utforskar vi yoga i form av asanas, yin yoga, shaking och restorative. En av kvällarna är också en kväll i tystnad. Bortom de lika fantastiska fysiska asanas tar vi oss till samtal, reflektion, tystnad, skrivande, utrensning, ritualer, andning och meditation istället (SOULWORK).